Consult Buikbaby


Na de geboorte kan je direct beginnen met dragen al raad ik je wel aan je de eerste 1 a 2 weken nog even te wachten met dragen om je zoveel mogelijk te laten vertroetelen en je rust te pakken. Ook je kindje heeft de eerste dagen tijd nodig om te wennen aan de zwaartekracht, te leren ademhalen, drinken, te wennen aan alle nieuwe indrukken en bij te komen van de bevalling. Maar wanneer je toe bent aan dragen, waar begin je dan mee? Met een geweven doek of een rekbare doek? Tijdens dit consult help ik je om een keuze te maken. We oefenen met een draagpop en ik leer je veilig knopen met de rekbare doek (PWCC-knoop) of de geweven doek (FWCC-knoop) Daarnaast krijg je een korte uitleg over draagzakken die ook voor newborns geschikt zijn, en vertel ik je over ergonomisch dragen. Zo ben je goed voorbereid en klaar om je kindje straks veilig en heerlijk dicht bij je te dragen. Het fijnste is om dit consult te plannen vóór je 30e week ivm je groeiende buik. Maar kán ook tot aan de laatste week van je zwangerschap mocht je dit te laat lezen :-)

Je krijgt een hand-out mee over dragen, kortingscodes voor verschillende webwinkels en een stappenplan van de geleerde knoop.

Wil je naast leren knopen ook graag draagzakken passen? dat kan natuurlijk ook! Boek dan het Consult Buikbaby deluxe.

Als iemand in je omgeving ook een kindje verwacht, dan kun je dit consult samen boeken met een leuke korting!


ADVIES:
Een draagdoek knopen met een pop is toch iets anders dan strakjes met jullie eigen kindje. Ook komt het vaak voor dat de techniek wat is weggezakt als er een aantal weken overheen gaan voordat je je kindje mag gaan dragen . Daarom adviseer ik je na de geboorte nog eens langs te komen met je kindje voor een consult van een uur. Zo weet je zeker dat je kindje veilig gedragen wordt en met een perfect geknoopte doek draag je ook het fijnst. Voor dit vervolgconsult van 1 uur betaal je dan € 37 i.p.v. €  49,50.  Heb je tijdens je zwangerschap een consult gedaan samen met je partner dan hoop ik jullie ook op het vervolgconsult weer samen terug te zien! 


Zie ook de Voorwaarden consult.