Consult Draagzak


Tijdens dit consult kun je mijn uitgebreide collectie ergonomische dragers proberen. We passen tijdens dit consult 6 (max 7) draagzakken met een paspop door, waarvan ik, op basis van mijn ervaring, voor jou tijdens het consult een selectie maak. De twee draagzakken die je het fijnste vind pas je daarna met je kindje. Heb je een goedpassende drager gevonden, dan leg ik deze uitvoerig aan je uit en mag je hem één week kosteloos lenen. Is je kindje nog niet geboren, dan mag je hem lenen als je kindje geboren is en je aan dragen toe bent. Ook kun je tot 3 weken na het consult foto's appen zodat ik met je mee kan kijken voor de laatste puntjes op de i.

Je krijgt een hand-out mee over dragen en kortingscodes voor verschillende webwinkels. Ook bied ik korting op een aantal draagzakken die ik zelf verkoop.

Wil je meer dan 6 draagzakken passen of na het doorpassen van 6 draagzakken ook leren hoe je je kindje veilig op de rug kan krijgen met de draagzak, kies dan het Consult Draagzak deluxe.

Je partner mag kosteloos meedoen! Wil iemand anders graag deelnemen aan het consult? Bijvoorbeeld je zus/vriend(in)/vriend/tante/oma, boek dan zeer voordelig een duo-consult. (+€15)


Zie ook de Voorwaarden consult.