Consult


Tarieven

Als gecertificeerd Trageschule® draagconsulent (deel 1,2 & 3) ben ik opgeleid tot het hoogste niveau, investeer ik continue in de allernieuwste materialen en volg ik zeer regelmatig extra opleidingen, bijscholingen en intervisies. Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Draagdoekconsulenten en werk samen met verschillende zorgprofessionals waardoor ik jou en je kindje optimaal kan adviseren. Mijn tarieven zijn hierdoor enigzins hoger dan bij collega's in de omgeving. Hiervoor krijg je wel de allerbeste kwaliteit en service. Klik voor meer informatie over mijn achtergrond en mijn opleiding.

Vanaf 15 april 2019 zijn mijn tarieven gewijzigd. Vanaf deze datum mag je partner kosteloos meedoen aan het consult! Wil je iemand anders laten deelnemen zoals oma, opa, vriend(in), zus etc. dan betaal je voor deze 2e persoon slechts 15 euro. Ook hij/zij kan dan gebruik maken van mijn nazorg via WhatsApp (of e-mail).

Voorwaarden

Graag vraag ik je aandacht voor de Voorwaarden consult.


Click op de tegels hieronder voor meer informatie.
 

Locatie consult

Consulten vinden in principe plaats in mijn praktijkruimte in Zwolle. In overleg kan ik naar je toekomen. Vooral voor premature/dysmature/special needs kindjes kan dit noodzakelijk zijn of misschien ben je zelf (nog) niet zo goed ter been, natuurlijk is dat dan geen probleem! Wil je graag dat ik naar je toe kom, dan kan dat binnen zwolle voor een vergoeding van € 10. Ligt je kindje nog in het ziekenhuis in Zwolle dan reken ik geen reiskosten en vraag ik alleen een vergoeding van de parkeerkosten.
Mijn werkgebied strekt zich uit tot Meppel, Ommen, Kampen, Dronten, Elburg, Epe, Wijhe, Raalte en andere plaatsen tot ongeveer 30 minuten rijden vanuit Zwolle. De reiskosten kunnen we dan even overleggen.

locatie_consult1.jpglocatie_consult1.jpg

Hoe het voordeliger kan

Zijn jouw financiële middelen beperkt? Kijk dan eens naar een duo consult. Wanneer je iemand meeneemt die hetzelfde wil leren dan betaalt de 2e persoon slecht 15 euro. Als jullie dan de factuur splitsen blijven de kosten beperkt.

Ook organiseer ik regelmatig workshops waar je voor een leuke prijs kan leren dragen samen met andere ouders.

Moet je als (alleenstaand) ouder rondkomen van een bijstandsuitkering of heb je echt een laag inkomen dan kun je mij een privébericht sturen. Ik werk mee aan het Cuddle & Care project in Zwolle. Met dit project wordt je geholpen met je financieën en krijg je een draagdoek of draagzak te leen inclusief een workshop. Dragen is op deze manier ook voor jou toegankelijk. Meer info is te vinden op de facebookpagina van Cuddle & Care - Draagdoek & Administratiecafé.