Voorwaarden consult


 • In principe worden consulten gehouden in mijn nieuwe praktijkruimte op zolder.  Hier heb heb ik alle materialen bij de hand en ben ik na jouw consult weer snel beschikbaar voor andere ouders .
 • Zorg alsjeblieft voor een vol babybuikje voordat het consult begint. Ben je samen met iemand gekomen, dan kan je de voeding misschien uit handen geven, ik warm graag een flesje voor je kindje op.  Geef je borstvoeding, en wil je je kindje tijdens een consult een korte voeding geven omdat je kindje onrustig is, dan is dat natuurlijk geen probleem. Er is een voedingskussen aanwezig en een fijne bank.
 • Ik verzoek je dringend iemand mee te nemen die voor je kindje(s) zorgt. Uit ervaring weet ik dat een paar extra handen je echt de rust geeft om geconcentreerd te leren knopen. Zo heb je het meeste profijt van je consult. Om deze reden kunnen er helaas geen broers/zussen mee naar het consult. De praktijkruimte is daarvoor niet ruim genoeg en het geeft veel onrust voor jou als ouder.
 • In overleg kan ik naar je toekomen. Vooral voor prematuur/dysmatuur geboren kinderen, kinderen met een zorgvraag of tweelingen kan dit noodzakelijk zijn of misschien ben je zelf (nog) niet zo goed ter been, natuurlijk is dat dan geen probleem! Wil je graag dat ik naar je toe kom, dan kan dat binnen zwolle voor een vergoeding van € 10. Ligt je kindje nog in het ziekenhuis in Zwolle dan reken ik geen reiskosten en vraag ik alleen een vergoeding thv de  parkeerkosten. 
 • Mijn werkgebied strekt zich uit tot Meppel, Ommen, Kampen, Dronten, Elburg, Epe, Wijhe, Raalte en andere plaatsen tot ongeveer 30 minuten rijden vanuit Zwolle. De reiskosten kunnen we dan even overleggen.
 • Ben je benieuwd naar een van mijn doeken of dragers, laat het me weten, dan leg ik deze klaar of neem ik deze mee.
 • Tijdens consulten wordt geoefend met draagpoppen van Renate’s Puppenstube. Deze poppen zien er zeer realistisch uit, en het lijfje en hoofd zijn zo verzwaard dat het ook nét als een echte baby aanvoelt.
 • De consulten hebben een tijdsmarge (bijvooorbeeld 60-75 minuten) om eventuele uitloop op te vangen. Wanneer het consult langer dan de geboekte tijd uitloopt, dan betaal je € 12,50 per extra kwartier. Hou er rekening mee dat vooral rugdraagconsulten soms uit kunnen lopen! Als ik denk dat het gaat uitlopen, geef ik dit ruim van te voren aan. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
 • Red je het niet om te komen of ben je niet aanwezig op het afgesproken tijdstip? Afspraken die niet minimaal 48 uur van te voren worden afgezegd worden doorberekend. (Heb je een dringende reden om het consult toch na deze 48 uur nog te annuleren, neem dan contact met mij op om te overleggen.)
 • Omdat consulten achter elkaar kunnen worden ingepland is het belangrijk om op tijd te beginnen. Daarom wil ik je vragen om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn.
 • Hebben jij of je kindje lichamelijke bijzonderheden die van belang kunnen zijn, laat het me weten. We kunnen dan samen kijken naar een oplossing die comfortabel is voor jou en je kindje. Mocht ik twijfelen, dan zal ik dat aangeven en kan ik een beroep doen op mijn consulentennetwerk om me te laten adviseren of je doorverwijzen naar iemand die hier speciale kennis over heeft. Ik werk samen met diverse (kinder)fysiotherapeuten en andere zorgprofessionals in Zwolle.
 • Na afloop van het consult krijg je een hand-out mee met kortingscodes van verschillende webwinkels. Heb je een knoopconsult gehad dan krijg je ook een hand-out met de knooptechniek stapsgewijs uitgeschreven. Ook kun je mij tot 3 weken na het consult om advies vragen per What'sApp of e-mail. Meestal lukt het hier dezelfde dag nog antwoord op te geven.
 • Let op dat een duo-consult alleen kan als jullie beide hetzelfde willen leren.
 • Mijn streven is iedereen met een tevreden en zelfverzekerd gevoel te leren dragen. Heb je het gevoel dat dat bij jou niet gelukt is na een consult, laat het me alsjeblieft weten, dan zoeken we samen naar een oplossing! Ik zorg er dan voor dat ook jij met veel plezier je kindje kan dragen.