LR Health & Beauty


Sinds juni 2017 werk ik met de verzorgingsproducten van LR Health&Beauty.

LR is een Duits bedrijf waar de producten onder strenge kwaliteitseisen en zo natuurlijk en biologisch mogelijk worden geproduceerd.

In combinatie met mijn werk als draagconsulent ben ik vooral erg enthousiast over de Aloe Via lijn. Deze complete verzorgingslijn bevat producten op basis van hoogkwalitatieve Aloe Vera Barbadensis Miller. Deze Aloe Vera wordt biologisch verbouwd in Mexico en de VS en gekoeld getransporteerd naar Duitsland. Hier wordt het onverhit en in de pure vorm verwerkt in hun producten. Alle werkzame stoffen uit de Aloe Vera blijven zo aanwezig zodat je er optimaal profijt van hebt. Bij (bijna) alle producten is het hoofdingredient Aloe Vera in plaats van water. Hierdoor heb je veel minder van het product nodig en gaat een tube dus veel langer mee.

De Aloe Via producten zijn vrij van minerale olieen en parabenen en de verpakking is BPA vrij. Uiteraard zijn de producten niet getest op dieren. De baby verzorgingslijn is daarnaast ook vrij van parfum. Heeft je kindje exceem, een allergie, een droge huid, luieruitlag al dan niet icm met een schimmelinfectie, etc? Deze producten bieden uitkomst! De resultaten zijn iedere keer weer verbluffend.

Ook voor volwassenen zijn er allerlei producten voor de innerlijke én uiterlijke verzorging. 

Voor het complete assortiment kun je bij mij terecht. Ook is het mogelijk om mijn collega te worden en zélf met deze producten te gaan werken. Hiermee bouw je een leuk inkomen op wat ideaal is te combineren met een baan en gezin. Ben je erg gedreven dan zijn de mogelijkheden eindeloos bij LR. 

Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk en uiteraard vrijblijvend gesprek.