Coronavirus (COVID-19)


Vanaf 1 juni is Draagmijdichtbij weer geopend. Hierbij houd ik mij natuurlijk aan alle richtlijnen van het RIVM. Jullie veiligheid, en die van mijn gezin, zijn het allerbelangrijkste!

Bij het plannen van consulten zal ik vragen naar jullie gezondheid, en natuurlijk ook mijn eigen gezondheid in de gaten houden. Mocht 1 van ons verkouden of benauwd zijn, hoesten of koorts hebben gaat het consult uiteraard niet door.

Ik probeer tijdens het consult zoveel mogelijk afstand te bewaren. Het zou kunnen om tijdens het complete consult 1,5 meter afstand te bewaren (als je je partner meeneemt die dan ‘mijn handen’ kan zijn) maar indien je je er zelf goed bij voelt kan het soms handiger zijn even wat dichterbij te staan. Ik sta dan vooral even naast of achter je.

Mocht je het prettig vinden dan kan ik een stoffen mondkapje opzetten.

Uiteraard kun je bij aankomst en vertrek hier je handen wassen en is er desinfectie beschikbaar. Uiteraard zorg ik voor een schone consultruimte en schone materialen. Je kan je eigen doek meebrengen of er eentje bij mij aanschaffen. Natuurlijk kun je ook een (schone) doek van mij gebruiken tijdens het consult.

Mocht je ergens over twijfelen of willen overleggen, neem alsjeblieft contact met mij op!

Het uitoefenen van contactberoepen is weer toegestaan. Om zo veilig mogelijk te werken heb ik in principe besloten eerst de opening van de basisscholen en de effecten daarvan op de Coronacrisis af te wachten. Wil je toch graag voor 1 juni afspreken dan kunnen we daarover in overleg.